با ما همراه باشید

داروها

کاهش حس چشایی، با مصرف پیاپی داروهای فشار خون

منتشر شده

در

استفاده از داروهای فشار خون در مدت زمان طولانی و دوره های پی در پی، گاهاً باعث کاهش حس چشایی می شوند که در بسیاری از موارد، با مصرف مکمل می توان این اثر را خنثی کرد.

علت کم شدن حس چشایی در بیماران فشار خونی

همانطور که می دانیم، بیماری فشار خون یک بیماری مزمن است که بیماران نیاز به مصرف طولانی مدت دارو‌های کنترل کننده فشار خون دارند، بعضی از این داروها مانند کاپتو پریل در صورت مصرف طولانی مدت باعث کاهش زینک ( روی) در بدن و به دنبال آن باعث کم شدن ادراک طعم و مزه غذا می شود. کاپتو پریل Captopril ، دارویی است از دسته داروهای مهار کننده آنژیوتانسین که با مهار ساخت آنژیوتانسین باعث گشادی عروق و کاهش فشار خون می‌شود. این دارو برای درمان فشار خون بالا، نارسایی احتقانی قلب، مشکلات کلیه ناشی از دیابت و بهتر شدن کیفیت زندگی پس از حمله قلبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

“زینک – Zinc” یکی از  عناصر طبیعی ومورد نیاز بدن است. وجود زینک برای تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود رشد و سلامتی نوزادان و کودکان، پیشگیری از عفونت‌های دستگاه تنفسی، بیماری التهابی روده، اختلال بیش فعالی، افزایش توانایی باروری در زنان ضروری است. از آنجا که بدن انسان مقدار زیادی زینک را ذخیره نمی‌کند، باید به طور منظم از طریق رژیم غذایی مصرف شود. زینک به طور معمول در غذاهایی مانند گوجه فرنگی، گوشت قرمز، مرغ و ماهی، حبوبات، آجیل مانند بادام زمینی و بادام وجود دارد.

به گزارش سازمان غذا و دارو-بیمارانی که داروهای فشار خون مصرف می‌کنند و از تغییر در درک مزه و احساس چشایی خود شکایت می‌کنند باید مراقب کم شدن زینک در بدن خود باشند بیماران می‌توانند به صورت روزانه مکمل زینک را مصرف کنند تا از این عارضه داروی کاپتو پریل جلوگیری کنند.

ادامه مطلب
برای افزودن دیدگاه کلیک کنید

یک پاسخ بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برترین ها